Klanten

Boomstronk verwijderen uit tuin in de Bilt

Perfect werk geleverd. De uitgegraven aarde werd netjes op een zeil uitgespreid en later weer in het gat gebracht zonder dat de tegels vervuild raakten. Er werd voorzichtig gewerkt om niets te beschadigen. Geen last gehad van herrie van de motorzaag, alles ging echt vlekkeloos en soepel. Juan gaf nog een uitleg over waar de hemelwaterafvoer heen liep en dat het risico van beschadigen dus niet aanwezig was geweest, maar hij had zeker niets geraakt als de hwa de andere kant op had gelopen, want deze man werkt zeer netjes en nauwkeurig. Je zou willen dat iedereen zo voorkomend en serieus het werk aanpakt. Ik kan deze man zeker aanraden bij iedereen die een tuin heeft, en helemaal niet duur!

R. Vos, Zoals het hoort dus?

Kappen

Juan dank je wel voor het snelle verwijderen van onze berk! Wij zijn erg blij met je, je werkt keurig! Je werkt erg netjes en snel! Een echte aanrader!

hbleijenberg, Zoals ik vooraf al aangaf het was maar een kleintje.

Grof tuinwerk in Bilthoven

Juan heeft bij ons een dag gewerkt met een assistent. Ze werkten hard door en hebben een boom gerooid, een aantal hoge coniferen en een heg verwijderd en een haag flink teruggesnoeid. Wij zijn erg tevreden, de tuin is ook netjes achtergelaten.

Suzan Reitsma, Dank voor de vriendelijke woorden en de vervolgklus.

Boomstronk uitfreesen in Tuindorp Utrecht

Ik ben superblij met wat deze twee mannen voor mij gedaan hebben. Nadat ik op een onplezierige verrassing, in de vorm van een flinke boomstronk, stuitte bij het afgraven van mijn tuin kreeg ik via een vriendin juan zijn naam door. Ik heb hem gebeld en de volgende dag al stonden er twee allervriendelijkste heren op mijn stoep. In de brandende zon hebben ze deze enorme kluit voor mij verwijderd en ik kan niets anders zeggen dan dat ik respect heb voor deze mannen. Vakkundig, ontzettend aardig, klantvriendelijk en service gericht....Zo hoort het! En nog zeer betaalbaar ook en ik wil iedereen adviseren hem in te huren.

L Vernooij, Het was een mooie dag in de zon, dus voor ons geen straf.