Boom laten kappen in Amsterdam

Boom laten kappen in Amsterdam

Woont je in of rondom Amsterdam en wilt je graag een boom snoeien of kappen? Op korte termijn kom ik de klus klimmend bij je uitvoeren. Uiteraard gebeurd dit veilig en gecontroleerd. Het is vanzelfsprekend dat ook alle officiele aspecten afgedekt zijn,

Boom kappen en snoeien  in regio Amsterdam

Woont je in Zaandam, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Wormerveer, Aalsmeer, Weesp, IJmuiden, Purmerend of 1 van de andere plaatsen in de regio. Ik kom graag je boom kappen.

Klanten aan het woord

Onze klanten zeggen het volgende over Weg Met Die Boom:

 

De Vries:"Ik ben uitermate tevreden met de klus die Juan van Weg Met Die Boom in onze binnentuin heeft uitgevoerd. Mochten we in de toekomst nog snoeiplannen hebben, dan zullen we zeer zeker nogmaals deze onderneming inhuren. Dit is een aanrader voor iedereen die een tegen de juiste prijs-/kwaliteitverhouding een boom wil laten kappen."

 

Onderwater: "Goed stukje vakwerk afgeleverd. Hardwerkende snoeier. Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee er gewerkt werd, en dan ook nog eens een mooiere boom terug. Dit verdient wel een compliment."

 

Boomsoorten in de regio Amsterdam

De boomsoorten is belangrijk voor het klimmend kappen. Door de relatieve kleine perceel oppervlakte en de hoge waterstand in Amsterdam en omgeving zie een gemeleerd mengeling van bomen:

 

Atlas Dennen

Beuken

Lijsterbes

Berken

wikgen

 

Ikj zorg ervoor dat ik vooraf weet welke boomsoort er bij je aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat ik weet hoe we de klus veilig en voortvarend kan aanpakken.

 

Waarom een boom kappen via Weg Met Die Boom?

Wanneer je ervoor kiest om je boom door Weg Met Die Boom te laten kappen of snoeien, dan kiest je voor de volgende voordelen:

 

De klus wordt op korte termijn uitgevoerd.
Uitstekende prijs-prestatie kwaliteit.
Garantie op het door mij geleverd werk.
Net persoon dat goed is opgeleid en verstand heeft van bomen.
Snelle offerte reactie
Optioneel versnipperen en frezen.

 

Meer informatie of advies nodig?

Wilt je graag je boom laten kappen of snoeien maar heb je  nog wat vragen? Bel +31(0)6-304 304 84*

*Als ik niet direct de telefoon opneem dan zit ik waarschijnlijk in de boom. Aan het eind van de klus bel ik dan terug, Zorg daarom dat je niet met een onderdrukt nummer belt svp. WhatsApp werkt nog efficienter.