klanten

Wilt u professioneel en betaalbaar uw boom laten verwijderen? Boomklus Utrecht kapt de meeste bomen al voor 250 euro. U kunt een forse korting krijgen bij meerdere bomen, en ook als u zelf een handje meehelpt is korting mogelijk. Klik hier voor wat opties. Overigens kunt u ook voor het deskundig snoeien van bomen en struiken bij mij terecht.

Graag komen ik zonder verdere verplichting bij u langs om de boomklus in te schatten, of e-mail of whatsApp een paar foto’s van uw boom en u ontvangt snel een offerte van ons.

Boomklus Utrecht scoort gemiddeld een 9,3 op klanttevredenheid. Lees wat klanten zeggen.

Bij twijfel, vraag!

twijfel of uw huidige offerte wel realistisch is? Vraag vrijblijvend een 2e opinie aan, mogelijk komt u tot nieuwe inzichten

 

tuinklus utrecht boom kappen snoeien1

Twee platanen verwijderen in Amersfoort.

Je hebt de klus gewoon heel goed gedaan en we vonden je een bijzonder prettig persoon.

groetjes Rob en Mirjam,

30 jaar oude coniferenhaag verwijderd en versnipperd in Aalsmeer.

Juan schrok niet terug van de hoeveelheid struiken en boomafval. Met zijn professionele machine was het probleem meteen getackled. Werkt samen met een maatje. Ze zijn prettig in de omgang en flexibel. Ze waren snel beschikbaar en ik had er meteen een goed gevoel bij.

Mevrouw Waaijenberg,

Hele grote Esdoorns kappen in Geldermalsen.

3 Grote Esdoorns van meer dan 20 meter hoog gekapt. De omvang van het werk was iets onderschat. Ze zijn van 09.00 tot 20.30 uur bezig geweest dus hebben we ze op zeker moment maar cola en bitterballen aangeboden. Ze hadden een vast bedrag berekend, lager dan een andere aanbieder en wij vonden dat ze het verschil wel als extraatje verdiend hadden. Ze waren prettig in de omgang, hebben heel goed werk geleverd en we hebben met elkaar een leuke dag gehad.

Ramon de Groot,

Beuk snoeien in Vleuten.

Onze boom is weer veilig en terug in vorm. Ik kan Juan hartelijk aanbevelen. Correct in de omgang en een expert in zijn vak.

Mirjam van Vliet,